Mode Mooi Tips

Dé perfecte wenkbrauwen

Je gezicht laat zien wie jij bent en zoals vaak wordt gezegd zijn gezichtsuitdrukkingen de belangrijkste vorm van expressie. Om je ogen te kunnen laten spreken worden er vaak beautybehandelingen gedaan voor de wimpers, maar tegenwoordig ook steeds vaker voor de wenkbrauwen. En duiken steeds meer verschillende soorten behandelingen op waardoor je helemaal mee kan doen aan de laatste wenkbrauw-trends. Ben je benieuwd naar de verschillende wenkbrauw behandelingen die allemaal mogelijk zijn? Lees hieronder dan snel verder voor een overzicht van alle informatie over wenkbrauwen.

Verschillende trends door de jaren heen

Door de jaren heen zijn de trends rondom wenkbrauwen er veranderd. Zoals met alle dingen die met het uiterlijk te maken hebben zijn er door de jaren heen verschillende trends. In de jaren 60 was het bijvoorbeeld heel erg hip om je wenkbrauwen heel erg dun te epileren, rond 2010 was het dan weer heel erg populair om je wenkbrauwen heel donker en dik bij te tekenen met veel makeup en momenteel is een meer natuurlijke wenkbrauw weer helemaal de trend. Voor een natuurlijk wenkbrauw zijn tegenwoordig heel veel verschillende behandelingen beschikbaar.

Behandelingen voor je wenkbrauwen

Er worden steeds meer wenkbrauw behandelingen aangeboden. Dat je je wenkbrauwen kan laten epileren is al er lang zo, daarna kwam het verven van de wenkbrauwen en ook dat is inmiddels al erg bekend. Een trend van dit moment in de browstyling is het lamineren van de wenkbrauwen en deze lekker vol te laten groeien. Met deze behandeling word er eigenlijk een soort permanent aangebracht in de wenkbrauwen waardoor deze een bepaalde vorm kunnen aanhouden zonder dat daarvoor make-up gebruikt hoeft te worden. Zo ontwikkelen zich steeds nieuwe trends en dus ook behandelingen waardoor jij met jouw wenkbrauwen kan meedoen aan deze trends.

Producten voor je wenkbrauwen

Naast dat er vele verschillende bandelingen zijn voor je wenkbrauwen, zijn er ook heel veel producten die je hiervoor kan gebruiken. Er zijn zowel veel make-up producten als verzorging producten. Zo bestaan er namelijk verschillende soorten serums en oliën die voor een betere haargroei van de wenkbrauw zorgen. Ook kan je thuis je wenkbrauwen bijvoorbeeld verven. Daarnaast zijn er verschillende soorten make-up voor je wenkbrauwen, bijvoorbeeld een potlood waarmee je ze kan bijkleuren, een gel om de wenkbrauwharen vast te zetten en ook een poeder om de wenkbrauwen in te kleuren. Zo kan je jouw wenkbrauwen helemaal stylen naar hoe jij dat wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *