Mooi Tips Vrouwen

Originele cadeautips voor je beste vriendin

Cadeautip

Is je beste vriendin binnenkort jarig? Is ze zojuist afgestudeerd? Of wil je haar om een andere reden een leuk cadeau geven? Dan zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden. Jij kent je beste vriendin als geen ander, en weet dus precies waar ze blij van wordt en wat ze mooi vindt. Maar weet je even niet zo goed wat je haar cadeau kunt geven? Ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeau, iets wat ze nog niet heeft? Wat dacht je dan van een gepersonaliseerd sieraad? Een sleutelhanger, armband of ketting met naam is een origineel en tegelijkertijd persoonlijk cadeau voor je beste vriendin.

Sleutelhanger met naam of foto

Sleutelhangers zijn simpelweg tijdloos. De kans is groot dat je ouders en zelfs grootouders vroeger al met sleutelhangers rondliepen. Ze zijn natuurlijk ook erg praktisch, want hoe vaak komt het wel niet voor dat jij je sleutels kwijt bent in je grote handtas? Wanneer je een sleutelhanger aan je sleutels hangt, is de kans stukken kleiner dat je ze nog kwijtraakt. Nu denk je misschien dat een sleutelhanger niet zo’n leuk en origineel cadeau is  voor je beste vriendin. Maar wist je dat je sleutelhangers kunt laten personaliseren? Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je beste vriendin, of allebei jullie namen of een andere leuke tekst laten plaatsen in een sleutelhanger. Of wat dacht je van een leuke sleutelhanger met foto? Laat bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen in een sleutelhanger plaatsen. Dan heb je pas een origineel cadeau!

Armband met naam

Weet je dat je beste vriendin helemaal dol is op armbanden? Verlaat ze haar huis nooit zonder een flinke armbandenpartij om haar polsen? Dan is er nóg een veel beter cadeau voor haar, namelijk een armband met naam van Shoppe.nl. Je kunt natuurlijk gewone armbanden voor haar halen in allerlei kleuren en materialen die ze leuk vindt, maar een armband met naam is natuurlijk nog véél leuker, origineler én persoonlijker. Zo kun je ervoor kiezen om de naam van je beste vriendin te laten graveren, of wellicht een specifieke datum die een speciale betekenis voor haar of voor jullie heeft.

Ketting met naam

Is je beste vriendin juist meer van de kettingen dan van de armbanden? Geen enkel probleem, want het is óók mogelijk om een leuke ketting van een naam te laten voorzien. Een ketting met naam is het ideale cadeau voor je beste vriendin wanneer ze dagelijks kettingen draagt. Het kan zijn dat ze al tientallen kettingen heeft, in alle maten, soorten en uitvoeringen, maar een ketting met naam zal ze nog niet in haar bezit hebben. Laat haar naam op een mooie ketting graveren. Hiermee geef je een mooi cadeau dat ze zeker zal waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *