Mooi Tips Verzorging Vrouwen

Fanatieke motorrijdsters opgelet: zo voorkom je helmet hair!

motor

Het motorseizoen is weer officieel van start gegaan. Wellicht heb jij al een aantal prachtige ritjes op de planning staan of misschien zelfs alweer achter de rug. De hoeveelheid vrouwelijke motorrijders neemt ieder jaar weer toe en wij begrijpen waarom! Motorrijden is immers niet alleen een prima manier om van A naar B te komen, maar ook nog eens een geweldige passie.

Heerlijk om in je vrije tijd even de haren in de wind te gooien en van de natuur in Nederland te genieten. Ook het onderhoud van je motorfiets levert veel plezier op. Caferacer onderdelen van Caferacerwebshop scoren, de meest trendy motorkleding aanschaffen, je hobby houdt niet op zodra je afstapt. Toch zit je na iedere rit weer met hetzelfde probleem: helmet hair! Een vervelende bijkomstigheid van een geweldige hobby. Gelukkig hebben wij goed nieuws, want met de volgende tips houd jij je haar nog enigszins in model zodra je je helm afzet.

Een helm moet ventileren

Je kijkt al maanden uit naar het moment dat je eindelijk weer op jouw geliefde caferacer kunt stappen. Naar het ontplofte kapsel kijk je echter minder uit. Dat went helaas nooit. Hoewel je hier natuurlijk nooit je passie voor op zou willen zeggen, doet het soms wel pijn als je in de winkel je helm afzet.

Maar weet je ook waardoor dat ontplofte kapsel ontstaat? In veel gevallen heeft dit te maken met te weinig ventilatie. Het warme en vochtige klimaat in de helm is immers niet bepaald prettig voor je haren. Doordat je gaat zweten ontstaat er dat pluizige kapsel wat je gewend bent als je je helm afzet. Daarom is het belangrijk dat de helm een beetje kan ventileren. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg helmen die over enkele luchtgaatjes beschikken, zonder dat natuurlijk de veiligheid in het geding komen, en hierdoor een minder broeierig klimaat creëren. Genoeg redenen dus om die gashendels nog eens extra in te drukken en voor een fris windje te zorgen!

Haarspray

Een beetje haarspray is een musthave die iedere motorrijdster standaard in haar tas moet hebben zitten. Even wat sprayen op de haarwortels en het haar zal minder gaan pluizen. Bovendien komt er zo ook nog eens wat extra volume in je haar. Hierdoor geniet je eindelijk eens van een kapsel die wél gezien mag worden zodra je van de motor stapt. Zet die knipperlichten bij Caferacerwebshop maar vast aan en parkeer je motorfiets voor een geweldige entree.

Neem een borstel mee

Dit klinkt misschien als een open deur, maar het zal je nog verbazen hoeveel vrouwen dit vergeten en achteraf klagen dat ze hun haren niet meer uit de knoop kunnen krijgen. Een compacte borstel is essentieel voor ieder motorritje. Eenvoudig mee te nemen en prima voor het verwijderen van klitten of het temmen van je wilde lokken. Even wat haarspray er in spuiten en je kunt er weer tegenaan.

Met de bovenstaande tips voorkom jij dat zo gehate helmet hair eenvoudig en kan je weer optimaal genieten van iedere rit. Met de db killer van Caferacerwebshop.com maak jij een geluidloze entree en met het verwijderen van je helm een verbluffende indruk. Wat kan een vrouw nog meer wensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *