Mode Mooi Tips

Wat zijn de nagellak trends van 2020?

nagellak trends van 2020

Onze nagels zijn een fantastisch onderdeel van ons lichaam die perfect als accessoire kunnen dienen. Ze maken een outfit helemaal af. Daarnaast is het altijd leuk om onszelf te verwennen door een mooie lak aan onze nagels te brengen voor een bepaalde gelegenheid. Door een mooie nagellak zie jij er altijd geli(a)kt uit. Maar, wat zijn nou de trends van nagellak waar jij van op de hoogte moet zijn?

French manicure

Een French manicure is de perfecte manier om je nagels er verzorgd uit te laten zien. De nagels zijn voorzien van een witte gel of acryl laag aan de top van de nagel. Dit jaar is er alleen een twist in de french manicure. De witte toplaag wordt vervangen door allerlei verschillende kleurtjes, maar ook andersom. Daarnaast is er ook een dubbele french manicure in als trend dit jaar; een laagje aan zowel de onderkant als bovenkant van je nagel. Een trend waar in ieder geval oneindig mee valt te variëren.

Bloemetjes

Een enorm vrolijke trend die terug is te vinden op de nagels zijn de bloemen en vlinders. Met een felle kleur, zoals oranje of roze, worden de nagels bekleed met de mooiste bladeren. Daar fleurt iedereen toch helemaal van op?

Tie-dye

Tie-dye is een enorme trend in de modewereld. Naast dat het op veel kledingstukken is terug te vinden, is het ook een enorme trend voor op de nagels. Een uitgelezen kans om jouw mooiste tie-dye shirt te matchen met je nagels.

Neutraal

Voor wie niet van gekke kleuren of printjes houd, is de neutrale kleur ook helemaal in. Verschillende natuurlijke kleuren, lichtroze, crème of gewoon lak zullen vaak terug te zien zijn. Met deze trend zorg je in ieder geval voor dat je het met elke outfit en gelegenheid kan matchen. Door een gel nagellak zorg je er ook nog eens voor dat deze neutrale en prachtige kleur voor langere tijd op je nagels blijft zitten.

Donker

Wat je ook steeds vaker terugziet, zijn enorm donkere nagels. Waar het eerder nog duister over kon komen om zwarte lak op je nagels aan te brengen, is dat dit jaar wel anders. Zwart, grijs, donkerblauw; het kan allemaal. Deze trend zorgt voor een classy finish in touch bij elke outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *