Mode Vrouwen

5 tips om stijlvol warm te blijven deze winter

winter kleding

Langzaamaan wordt het weer steeds kouder in Nederland. De winter komt er weer aan. Warme kleding is een must en een manier om lekker warm te blijven in de winter. Met behulp van de volgende 5 tips wordt jouw outfit niet alleen lekker warm, maar ook nog eens super modieus!

1. Truien

Bij winter denk je natuurlijk aan truien. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook genoeg trendy exemplaren te verkrijgen. Ben jij een echte koukleum? Dan klinkt twee truien over elkaar misschien wel als een ware droom. Wat je kan doen is een dunne coltrui combineren met een oversized of dikke trui. Kies een exemplaar uit die niet te strak zit zodat je nog vrij kan bewegen. Lekker warm én fashionable! Laat de col van de coltrui boven de kraag van de andere trui uitkomen voor een leuk contrast.

blouse onder trui

2. Blouse onder je trui

Als aanvulling op de bovenste tip is het ook leuk om een blouse te dragen onder je trui. Laagjes werken altijd. Door een blouse onder je trui te dragen, ziet de trui er niet alleen nog knapper uit, je maakt je outfit zo ook net wat interessanter. Laat het kraagje van de blouse boven je trui uitkomen voor een preppy look. Je kan een basic blouse dragen, maar ook blouses met printjes zijn geschikt.

3. Thermokleding

Wil jij het graag iets warmer hebben, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Kies dan voor thermokleding. Lekker gemakkelijk, want deze kleding is niet zichtbaar. Ook wanneer je meer van rokjes en jurkjes houdt is thermokleding top. Met een thermopanty blijven je benen warm en zie je er toch nog leuk uit. Thermokleding is in heel veel verschillende varianten verkrijgbaar. Denk aan ondergoed, sokken, shirts en leggings. Al deze kleding is gemaakt om je op koudere dagen warm te houden, maar vallen niet op onder je normale kleding. Zo blijf je gemakkelijk warm en kun je dragen wat je wil.

4. Warme muts

Last van koude oren? Kies voor een lekkere warme muts. Dit kan een schipperspet, een baret, een haarband of een beanie zijn. Het maakt eigenlijk niet uit wat je op je hoofd draagt, al deze accessoires houden jou lekker warm. Kies voor een variant die past bij je outfit en het staat super stijlvol.

5. Leuke winterjas

Hoe leuk jij je ook kleed, wanneer je naar buiten gaat is de winterjas het enige wat nog echt opvalt. Het is dus verstandig om te investeren in een leuke en lekkere warme winterjas. Met een jas in een felle kleur val je op in de menigte. Stap uit je comfortzone als je nog geen gekleurde winterjas in je bezit hebt. Hiermee maak je iedere outfit in een handomdraai af. Geen fan? Kies dan voor een neutraal exemplaar. Deze kan je werkelijk bij al jouw kleding dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *