Tips

4 keer je huiskamer een oppepper geven

4 keer je huiskamer een oppepper geven

Zit je de laatste tijd in je woonkamer en ben je toe aan iets nieuws, maar weet je niet precies wat? En heb je geen geld of zin in een hele grote transformatie? Wij geven je wat tips die weinig moeite kosten en die toch je woonbeleving wat prettiger maken.

Schaf een vloerkleed aan

Heb je een ruimte in je woonkamer waar de vloer gewoon leeg is? Of waar misschien alleen een tafel staat en er best wat opfleuring plaats kan vinden? Haal dan een vloerkleed in huis. Vloerkleden kun je krijgen in allerlei soorten, maten en kleuren en daardoor zit er altijd wel een vloerkleed bij dat past bij jou thuis. Het is ook nog eens lekker warm voor je voeten.

Haal versieringen in huis

Dit kan van alles zijn, lichtjes, nieuwe potten of vazen. Of als je het wat groter aan wil pakken, kun je ook denken aan kunst zoals schilderijen of ingelijste foto’s. Hier kun je creatief mee aan de slag gaan en het in je woonkamer inrichten zoals jij het wil. Of je kunt ook bloemen bestellen. Bloemen staan altijd mooi en helpen je om wat meer van je huiskamer te genieten zonder dat je al te veel hoeft te veranderen. Schoonheid zit hem immers in de kleine dingetjes.

Een kleine meubel

Ga naar de kringloop en schaf een kleine meubel zoals een klein kastje aan. Hierop kun je dan een plantje zetten of het kastje vullen met je absoluut favoriete boeken. Het is een hele kleine toevoeging aan je huis, maar het voelt dan toch een beetje nieuw en dat is altijd fijn. Ook kan een klein kastje je handig dienen voor de kleine prulletjes in het huis, zoals tijdschriften die je bijvoorbeeld nog wil lezen maar niet op de tafel wil laten slingeren. In een klein, handig kastje kun je ze mooi kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *