Tips Vrouwen

Drie manieren om iemand van harte te bedanken

Drie manieren om iemand van harte te bedanken

Vanzelfsprekend kun je op verschillende manieren dankbaarheid tonen en weet jij het beste hoe je dit kunt doen. Let er maar eens op hoe vaak je gedurende dag iemand bedankt. Meestal wanneer iemand een deur voor je openhoudt, je een fijne dag wenst of een kopje koffie voor je meeneemt. Wat blijkt is dat er wel vaak ‘dank je wel’ gezegd wordt, maar we dit niet letterlijk laten zien. 

Een bijzonder bedankje

Je bent het vast en zeker met ons eens dat je ook op een andere manier dank je wel kunt zeggen, vooral in de vorm van een kleinigheidje. Bijvoorbeeld als iemand voor je klaar heeft gestaan tijdens een zware periode of wanneer iemand je veel heeft geholpen. Bijvoorbeeld met een grote verhuizing, de voorbereiding op een examen of je op heeft gehaald van het vliegveld. Dan wil je deze persoon oprechte dankbaarheid willen tonen, wellicht in de vorm van een cadeau. In deze blog vind je een aantal handige cadeautips.

Spreek met elkaar af

Ga iets leuks met elkaar doen. Je kunt bijvoorbeeld samen uit eten gaan. Bestel tickets voor een bekende show, evenement of film/theaterstuk waar degene van houdt. Zakelijk gezien kan het ook heel waardevol zijn met businesspartners naar een event te gaan. Onder andere voetbalwedstrijden, beurzen en zakelijke diners zijn heel gebruikelijk.

Verstuur een bos bloemen

Een van de meest populaire manieren om iemand dank je wel te zeggen is het geven van een fraai boeket. Alle favoriete kleuren in een mooie bos bloemen gecombineerd. Daarnaast kun je met de bloemsoorten ook een boodschap vertellen. Er zijn namelijk enkele bloemen die ‘dankbaarheid’ als betekenis hebben. Onder andere bloemen als campanula, lisianthus en eustoma. Door een kaartje aan het boeket toe te voegen kun je de boodschap verduidelijken. Wist je trouwens dat het bij BoeketCadeau ook mogelijk is een leuke extra aan je bestelling toe te voegen. Op die manier kun je de complete bestelling bij één winkel plaatsen en komt alles tegelijkertijd bij de ontvanger aan. Bekijk de website om bloemen met cadeau versturen. Wedden dat de ontvanger reuzeblij is met deze verrassing!

Cadeau pakketje 

Wil je graag iemand bedanken die ver weg woont? Verstuur dan een verrassingspakket om diegene te verblijden. Stel bijvoorbeeld een box samen met heerlijke snacks, een ontspannend beauty pakket of een box met favoriete dingen van de ontvanger. Gegarandeerd een schot in de roos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *