Tips

Life-hack nodig? Zo zit je nooit meer zonder koffie

Life-hack nodig? Zo zit je nooit meer zonder koffie

Life-hacks maken je leven makkelijker. Het zijn kleine trucjes of maniertjes waarmee je jezelf veel tijd en moeite kunt besparen. Neem bijvoorbeeld een abonnement op koffie. Met zo’n koffie-abonnement zorg je er makkelijk voor dat je er nooit meer te laat achterkomt dat de koffie op is. Wist je dat je met een abonnement op koffie ook nog eens een duurzame beslissing kunt nemen? Een abonnement van De Koffiejongens is niet alleen handig, maar ook 100% groen. Je geniet van de lekkerste smaken, van een heerlijke espresso tot een sterke ristretto, en draagt tegelijkertijd bij aan een schonere wereld. Wat wil je nog meer?

Duurzame koffiecups

Die duurzaamheid zit hem in de koffiecups. Waar Nespresso-cups bijvoorbeeld gemaakt zijn van aluminium en plastic, zijn de koffiecups van De Koffiejongens volledig gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Dat zijn materialen zoals mais en suikerriet. In een composteringsinstallatie vergaan de koffiecups sneller dan een bananenschil. Ze zijn daarnaast makkelijker in gebruik dan herbruikbare koffiecups, omdat je ze zelf niet hoeft te vullen. Je zet er in een handomdraai een lekker bakje koffie mee, waarna je de gebruikte cup gewoon in de groene bak kunt doen. Dat is wel zo handig!

Een abonnement op maat

Met een koffie-abonnement zit je nergens aan vast. Je kunt je abonnement precies zo samenstellen als je zelf wilt. Verander je op den duur van smaak, of heb je trek in iets anders? Dan kun je de inhoud van je abonnement met gemak aanpassen. Ook stopzetten of pauzeren kan wanneer je maar wilt. Handig wanneer je op vakantie gaat of een tijdje van huis bent. Zo geniet je wanneer je maar wilt van de lekkerste koffie. Voor iedereen is er een koffie-abonnement op maat, ook wanneer je heel vaak of juist alleen af en toe van een kopje koffie wilt genieten.

Goed voor de wereld

De koffie van De Koffiejongens is niet alleen duurzaam. Elke koffiecup zit vol met heerlijke, gecertificeerde koffie. Dat betekent dat jouw bestelling bij De Koffiejongens bijdraagt aan betere leefomstandigheden en een eerlijker loon voor de koffieboeren en hun families. De boeren krijgen hulp bij het duurzaam verbouwen van de koffie. Dat gebeurt zoveel mogelijk zonder gif en kunstmest, waardoor ook de natuur beschermd wordt. Ook worden alle bestellingen verpakt ik FSC-gecertificeerd karton. Jouw bestelling wordt waar mogelijk met de fiets bezorgd. Een 100% duurzame life-hack, dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *