Tips Vrouwen

5 waanzinnige ideeën voor een geweldig vrijgezellenfeest!

5 waanzinnige ideeën voor een geweldig vrijgezellenfeest!

Het hoge woord is eruit: jouw beste vriendin is vorige week ten huwelijk gevraagd. Of je de ceremoniemeester wil zijn. Jouw antwoord is hetzelfde als die van jouw beste vriendin op haar vriend(in): JA! Superblij en een tikkeltje ontroerd bedenk je dat het ceremoniemeesterschap natuurlijk ontzettend veel agendawerk en geregel met zich meebrengt. Maakt het niet minder leuk, maar organisatorisch misschien af en toe wat lastig. Eén van de leukste taken van de ceremoniemeester is toch echt het op poten zetten van een vrijgezellenfeest. Hieronder beschrijven wij vijf mega leuke mogelijkheden om een spetterend feest neer te zetten. Lees ze door en zorg ervoor dat jouw beste vriendin de mooiste dag van haar leven gaat krijgen (tot haar bruiloft dan)! 

Schip Ahoy! 

Hoe fijn zou het zijn om het vrijgezellenfeest lekker in de zomer te kunnen organiseren. Bootjes huren, en lekker de grachtenpandjes van de uitgekozen stad bewonderen vanaf het water! Vergeet niet voldoende hapjes en drankjes mee aan boord te nemen en eventueel een trui voor als het wat kouder wordt! Na de boottocht kan je bij het lievelingsrestaurant van je beste vriendin gaan eten.

Sexy workshop

Jouw beste vriendin zal zich tot de dood hun scheidt verbinden aan de liefde van haar leven. Prachtig toch! Ze zal waarschijnlijk ook niks liever willen, maar misschien kan je haar voor één dagje toch nog een andere liefde geven… Kies ervoor om samen met de groep een workshop naakt schilderen te volgen! Als je een naakte man net iets te ver vindt gaan maar wel een spicy workshop wil regelen, kan je ook een dildo, buttplug of andere seksspeeltjes workshop regelen! 

Oui Oui Paris! 

Wellicht een prijzige optie, maar ook een onvergetelijke. Boek een stedentrip en neem jouw beste vriendin mee op een verrassingsweekend. Vrijgezellenfeest XL! Je kan met een beperkt groepje gaan, bijvoorbeeld met haar vijf beste meiden, zodat de herinneringen intiem blijven. Via Google zijn er vaak stedentrips aanbiedingen te vinden die buiten een vliegreis om ook een hotel aanbieden. Zo zit je voor tweehonderd euro de neus zo een weekendje in Parijs! 

Toeren

Tegenwoordig hip, hot and happening: op een elektrisch vervoersmiddel een stadscentrum ontdekken. Je kan hierbij kiezen voor Segway’s, Vespa’s en Steps. Maar wat als we hier een andere variant op verzinnen? Een solex-toer tussen de weilanden en over het platteland? Laat jouw beste vriendin zien hoe mooi het Nederlandse landschap eigenlijk is en geniet van de lach op haar gezicht. Lekker brommen tussen de koeien en afsluiten met een overheerlijke en goed verzorgde picknick. 

Speurtocht

Zet een speurtocht langs de meest bezochte kroegen en cafés van jouw beste vriendin. Je kan er ook voor kiezen om dit juist in bijvoorbeeld haar studentenstad te doen. Of een combinatie van steden te maken. Hoe leuk is het om ervoor te zorgen dat al haar vriendinnen in het laatste café klaar staan met een heerlijke fles bubbels om de avond in te luiden? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *