Mooi Tips Verzorging Vrouwen

Afvallen? Maak een vliegende start deze winter!

Afvallen

Het is een terugkerend dilemma. De meeste mensen stoppen met gezond eten zodra de winter begint. Al die lekkere hapjes, comfortfood én de feestdagen maken het er niet beter op. Daarnaast zijn we minder actief en hoef je je toch niet druk te maken over je figuur in een bikini. Niemand die het ziet in een oversized trui. Zodra het voorjaar weer begint, schieten we massaal in de stress. Want hoe krijg je die overtollige kilo’s er voor de eerste stranddag weer af? Laten we dit jaar afspreken dat we het écht anders gaan aanpakken. Geen snel crashdieet meer in het voorjaar. Maar een vliegende start in de winter. Een gezonde levensstijl en blijvend gewichtsverlies. Hoe je dat aanpakt? Wij geven enkele nuttige tips!

Afvallen met shakes

Afvallen met shakes van herbalife is al jaren een zeer populaire methode. Toch zijn er ook nog altijd mensen die geloven dat je dit nooit op de lange termijn kunt volhouden en dat er sprake is van een crashdieet. Niets is echter minder waar. Shakes zijn juist een prima bewezen manier om minder calorieën te nemen. We weten allemaal dat de hoeveelheid calorieën die we dagelijks nemen een grote rol speelt in ons gewichtsverlies of juist de gewichtstoename. De dagelijkse hoeveelheid calorieën beperken kan soms echter best lastig zijn. Want hoe pak je dit aan?

Met shakes heb je altijd een verantwoorde maaltijd of tussendoortje die past binnen een gezonde beperking van de hoeveelheid calorieën per dag. Er is geen sprake van een crashdieet, want je bepaalt zelf hoeveel maaltijden de shake vervangt. Dit kunnen één of maximaal twee maaltijden zijn. De laatste maaltijd van de dag eet je gewoon zoals je anders ook zou doen. Hierdoor kom je uiteindelijk wel op een verminderde calorie inname uit, maar niet zo extreem als bij een crashdieet. Een verantwoorde manier van afvallen dus.

Bovendien kun je dit ook langdurig volhouden. Probeer blijvend één maaltijd per dag door een shake te vervangen. Zo hou je je gewicht onder controle. Ook gedurende de komende feestdagen. Herbalife shake online bestellen levert soms ook nog eens leuke prijsdeals op. Zeker de moeite waard dus om een keer een blik te werpen!

Blijf in beweging

De grootste valkuil van de winter is dat we minder bewegen. Een rondje hardlopen in de regen? Mij niet gezien! De fiets pakken in plaats van de auto? Veel te koud! Een rondje wandelen? Waarom zou ik, als de bank wel héél lekker zit? Zeker in combinatie met mijn favoriete serie en een bak comfort food. Geen wonder dat de meeste mensen gedurende de wintermaanden wat aan zullen komen.

Toch is de winter geen excuus om niet meer in beweging te komen. Je kunt eenvoudig trainingssessies vanuit huis doen. Hier kan je bijvoorbeeld YouTube filmpjes voor gebruiken. Of kies er op het werk eens wat vaker voor om de trap te nemen in plaats van de lift. Blijf staan bij je bureau en zit niet de hele dag. Het zijn de simpele dingen die al een enorm groot effect kunnen hebben. Bedenk bovendien ook dat de winter soms ook hele mooie dagen telt. Op kou kun je je eenvoudig kleden. Bovendien is sporten in de kou vaak veel prettiger. Lekker blijven bewegen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *