Mooi Tips Vrouwen

3 redenen waarom het geweldig is om je vriend ten huwelijk te vragen

vriend ten huwelijk vragen

Vrouwen die een huwelijksaanzoek doen bij hun vriend. Er rust nog steeds wel een klein beetje een taboe op. Veel vrouwen geloven nog steeds dat het echt de man moet zijn die het vraagt. Gelukkig begint deze mening langzaam een beetje te veranderen, want we zien steeds vaker dat ook vrouwen deze bijzondere stap zetten. En toegegeven, stiekem vinden wij vrouwen dat alleen maar heel erg stoer!

Ben jij zo’n stoere powervrouw die haar vriend zelf ten huwelijk wil vragen? En niet alleen als laatste redmiddel omdat hij je niet vraagt, maar omdat je dit echt graag zelf wilt? Dan staat je leven momenteel wellicht in het teken van kijken bij sieraden van Dam Ermelo, een locatie bedenken, de juiste outfit uitzoeken en de perfecte datum verzinnen. Twijfel je nog steeds of zelf een aanzoek doen wel zo verstandig is? Wij geven 3 redenen waarom je dit zeker gewoon moet doen!

1.    Tijden veranderen, de rolverdeling ook!

Vaak vinden vrouwen dat het traditioneel gezien zo hoort dat de man de vrouw ten huwelijk vraagt. Dat kan misschien wel zo zijn, maar er waren vroeger wel meer tradities waar we nu helemaal niets meer mee doen. Gelukkig maar. Jaren in de strijd voor het feminisme hebben geholpen. Hoewel we er nog lang niet zijn. Meer vrouwen werken, de rollen tussen man en vrouw zijn zoveel mogelijk gelijk en vrouwen hebben laten zien dat zij net zoveel kunnen als de man. Waarom zou jij enkel degene zijn die kinderen baart en dagen achter het fornuis slijt? Nee, een vrouw die een man ten huwelijk vraagt laat zien hoe ver we al zijn gekomen.

Bovendien kan je met een aanzoeksring van www.juweliervandam.nl ook alle kanten op. Zo zijn er ook genoeg ringen die voor de man gebruikt kunnen worden. Feminisme on point!

hand, hand, engagement, ring

2.    Misschien gebeurt het anders wel nooit

Dit is voor veel vrouwen de voornaamste reden om dan toch maar zelf een aanzoek te doen. Doe je dit niet, dan gebeurt het misschien wel nooit. Want hoewel je enorm veel van je vriend houdt en genoeg hints hebt gegeven, lijkt het er maar niet op alsof hij zelf door de knieën wilt gaan. Dit terwijl je zeker weet dat hij er zeker wel wat voor voelt om te trouwen. Frustrerend, nietwaar? Trek daarom gerust zelf de stoute schoenen aan. Een juweliersbezoekje moet niet altijd alleen maar in het teken staan van kinderhorloges bij Juweliervandam scoren. Nee, nu wordt het echt eens tijd voor een geweldige trouwring man en vrouw. En jij houdt de touwtjes in handen.

3.    Wees het voorbeeld voor je (klein)kinderen

Hoewel het verschil tussen man en vrouw steeds kleiner wordt, zijn dit soort dingen nog altijd een klein taboe. Gelukkig veranderen de tijden snel en is de kans groot dat het over twintig jaar heel vanzelfsprekend is dat vrouwen hun vriend ten huwelijk vragen. Wees daarom alvast een goed voorbeeld voor je (klein)kinderen en zet deze grote stap. Hier mag je alleen maar extra trots op zijn! En geloof ons, de uiteindelijke huwelijksdag wordt er echt niet anders of minder mooi op wanneer de vrouw het huwelijksaanzoek heeft gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *