Mode

High fashion horloges in alle soorten en maten

High fashion horloges in alle soorten en maten

De mooiste high fashion horloges

Zoek je de mooiste high fashion horloges? High fashion horloges zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je prachtige Cartier horloges online bestellen en horloges van vele andere hoogwaardige merken. Wij hebben de meest populaire horlogemerken voor je op een rijtje gezet, zodat je snel jouw ideale high fashion horloge zal vinden. Lees snel verder en verdiep je eens in onderstaande high fashion merken.

Cartier

Cartier is in 1847 in Parijs opgericht en staat wereldwijd bekend als een van de meest gewaardeerde Maisons in de luxe-branche. Het merk is open minded en ontwerpt creaties die zowel classy als tijdloos zijn. Beroemde horloges van dit merk, zijn o.a. de Bleu de Cartier, Ballon Bleu, Tank en Santos de Cartier. Dit prachtige merk mag zeker niet aan je arm ontbreken. De horloges van Cartier zijn geliefd bij zowel mannen als vrouwen met een voorkeur voor luxe en stijl.

Dior

Dior staat tevens bekend om haar prachtige horloges. Dit high fashion merk heeft een prachtige La D de Dior Collectie. Deze horloges beschikken over diverse combinaties van kleuren en materialen en laten de ziel van de Dior sieraden in de horloges terugkomen. De horloges stralen ogen zeer chique en zijn prachtig afgewerkt.

Versace

Denk je aan een Versace horloge, dan denk je zowel aan stijl als elegantie. De prachtige uurwerken van het Italiaanse high fashion merk ademen luxe en kwaliteit. Voor deze horloges worden enkel de beste materialen gebruikt. Versace verkoopt horloges voor zowel dames als heren en biedt veel verschillende designs.

Gucci

Het high fashion merk Gucci brengt sinds 1997 ook eigen horloges op de markt. Dit zijn prachtige horloges die Zwitsers vakmanschap uitstralen. De Gucci horloges zijn gebaseerd op de paardensport. Zo zal je ook het bekende paardenbit detail terugvinden in de Horsebit collectie van Gucci. Gucci richt zich op perfectie, oog voor detail en hoge kwaliteit.

Balmain

Balmain biedt tevens hoogwaardige horloges aan. Koop je een horloge van dit modehuis, dan heb je een waar stukje Parijse haute couture aan je pols. De horloges van Balmain staan bekend om hun florale motieven en tijdloze arabesken, die de wijzerplaten van de horloges sieren. De horloges zijn luxe, maar toch zeer betaalbaar. Dit maakt het een geliefd merk bij vele modeliefhebbers.

Heb jij jouw favoriete high fashion horlogemerk al gevonden? Kies dan meteen je favoriete horloge uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *