Mooi Tips Verzorging

Drie essentiële professionele schoonheidsapparaten voor jouw salon

Drie essentiële professionele schoonheidsapparaten voor jouw salon

Met professionele schoonheidsapparaten maak je een goede eerste indruk bij de klant. De aanwezigheid van bepaalde schoonheidstoestellen kan de klant zelfs overtuigen om voor jouw schoonheidssalon te kiezen. Investeer je in de volgende drie schoonheidsapparaten dan zal jouw klantenbestand gegarandeerd in no-time groeien!

Technische analyse door een huidanalysetoestel

Een huidanalysetoestel is een slim apparaat dat je kunt gebruiken voor een technische analyse van de huid. Het toestel analyseert de huidproblemen van de klant en brengt direct in kaart welke behandelingen en producten effectief zijn. De simulatie van het eindresultaat overtuigt de klant in veel gevallen direct van de effectiviteit van jouw behandelingen. Investeer jij in deze innovatieve techniek, dan zal de klant zeker onder de indruk zijn. Dit schoonheidstoestel zorgt ervoor dat jij direct een professionele indruk achter laat bij de klant waardoor deze zeer gemotiveerd zal zijn om een behandeltraject in jouw salon te starten.

Het radiofrequentietoestel voor verbetering van de huid

Een ander schoonheidsapparaat dat zeker niet mag ontbreken in jouw salon, is een toestel dat de huid verbetert met behulp van Variable Radio Frequency (VRF). Een radiofrequentietoestel kan de huid tot in de diepste weefsellagen behandelen. Het geeft daarom een zeer goed en langdurig resultaat bij acne, littekens en huidstriemen. Bovendien is het een handig schoonheidsapparaat om de huid mee te verjongen. Het effect op de huid is al na een enkele behandeling zichtbaar. De huid wordt direct egaler en oogt jonger. Een radiofrequentietoestel is inzetbaar bij een breed scala aan huidproblemen en is daarom een aanwinst voor iedere salon.

Eenvoudig afslanken met de GMP infraroodcabine

Wie wil er nou niet vermageren zonder daar al te veel moeite voor te doen? Met de GMP infraroodcabine verbranden jouw klanten calorieën terwijl ze ontspannen en comfortabel liggen. De infraroodstralen spreken diepere huidlagen aan waardoor de lichaamstemperatuur stijgt en het metabolisme wordt gestimuleerd. De klant verliest daardoor niet alleen vocht, maar gaat ook effectief calorieën verbranden waardoor zij zal vermageren. Met één tot drie sessies per week kunnen er indrukwekkende resultaten behaald worden, zeker wanneer de sessies gecombineerd worden met een gezond voedingspatroon. Wedden dat jouw klanten enthousiast zullen zijn over jouw nieuwe schoonheidstoestel en er iedereen over gaan vertellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *