Verzorging Vrouwen

Dit zijn dé parfums van het jaar 2021

Dit zijn dé parfums van het jaar 2021

We vertellen je niets vreemds als we zeggen dat er eens in de zoveel tijd weer een nieuwe lijst met dé parfums van een bepaald jaar uitkomt. Voor veel mensen is het hartstikke leuk om de merken van die tijd eens te bekijken, maar hoe de geur er nou voor jou uitkomt, wordt vaak vergeten. Is de nummer 1 van de lijst dan daadwerkelijk de beste geur om aan te schaffen? Allesbehalve. Wij gaan je in deze blog meenemen door dé parfums van het jaar 2021 om je hier vervolgens bij aan te geven wat voor soort geur het is en dus of deze geur wel of niet iets voor jou is!

Paco Rabanne Lady Million

Hij kon niet ontbreken: de Paco Rabanne Lady Million. Deze geur die werd uitgebracht in juli 2010 is momenteel één van de meest populaire geuren onder vrouwen. Niet vreemd, want het mannelijke broertje van deze geur wordt onder mannen het meest verkocht. Deze geur is het best te omschrijven als een fris en bloemig parfum. Als we naar de specifieke ingrediënten gaan kijken, zien we vooral jasmijn, honing en citroen naar voren komen. Deze luxe geur is niet voor niets erg geliefd onder de vrouwen.

Lancôme La Vie Est Belle

De volgende parfum die ook dit jaar weer hoog in de lijst staat is de La Vie Est Belle geur van het merk Lancôme. In deze geur herkennen we de meest zuivere en zeldzamen ingrediënten. Helemaal ten opzichte van andere geuren uit de lijst van dit jaar, biedt Lancôme wel echt kwaliteit. Deze geur is betrekkelijk zoet te noemen en je gaat dus niet snel een kamer binnenkomen zonder dat deze sterke geur wordt opgemerkt.

Yves Saint Laurent Libre

Om de lijst voor in deze blog af te sluiten, willen we het nog even over de geur Libre van het merk Yves Saint Lauren hebben. Deze opmerkelijke geur wordt door de oprichters vertaald naar een kort verhaal over een vrouw die ‘nee’ moet zeggen. Ben je op zoek naar een geur die laat merken hoe onafhankelijk jij bent? Libre is echt iets voor jou.

Advies

Om deze blog volledig af te sluiten, willen we je er graag nog even van bewust maken hoe belangrijk het is dat jij jouw nieuwe geuren enkel en alleen onder begeleiding van professionals uitzoekt. Als je kijkt op websites als Parfumdreams.nl, zie je meteen dat het hier gaat om een team vol specialisten dat precies weet wat het doet en moet doen. Jouw zoektocht is bij bedrijven als deze dus zeker in de goede handen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *